Påskledig =)

Det har varit rätt tyst här ett tag.

Det är väldigt intensivt med kursen, långa dagar och mycket plugga och öva, så det har inte blivit mycket tid över till vare sig dator eller TV. Men det är jättekul iallafall och absolut värt besväret, lär mig massor och har lärt känna massor av underbara människor.

Men nu är det påskledigt till tisdag nästa vecka. =) Är faktiskt riktigt skönt. Spenderar all tid här hemma med min underbara familj och även med nära o kära =). och jo lite plugg har det blivit oxå så klart ;)

Kan bli lite stiltje här ett tag till men jag skriver så klart så fort jag har lite tid över, och när kursen är klar. Tre veckor har redan gått...det går så fort. bara 4 kvar nu =)

önskar er alla en riktigt trevlig fortsatt påsk i detta uuuunderbara vårväder. =)

Nu har det startat...

...allvaret...hehe
Kursens första dag avverkades igår. och nu är jag om möjligt ännu mera taggad.
Det är super intensivt, med mycket nytt att lära, just nu snurrar allt bara runt i knoppen. på torsdag tar vi de första manikyrkunderna så då ska allt sitta, produktinfo + 3 olika typer av manikyr, så det är bara att öva öva öva. Vi övar på varandra så idag har jag förutom att jag utfört det själv även fått två olika typer av manikyr ... superskönt =) kommer inte att vara torr eller narig om händerna de närmaste 7 veckorna iaf ;)

Det är långa dagar plus pendlingstid, men som tur är har jag mina underbara nära o kära som hjälper till med barn och djur så det funkar, denna vecka har ju knoddarna blivit förkylda, så även denna vecka tillbringas hemma istället för på dagis. Vilket så klart har varit lite knixigt, men det har löst sig smidigt tack vare detta. <3<3<3

Sitter o väntar på att få lägga in en ny laddning ved i pannan sen ska jag gå o sova, för natten som var blev det inte mycket sömn alls eftersom lillen var dålig o hade svårt att sova.

Kommer nog inte att hinna med att skriva så mycket och ofta här den närmsta tiden, men när jag hinner och kan så skriver jag nån rad.

RSS 2.0