Ännu en strålande dag...

...ute, jisses vad varmt vi hade uppe igår, alla fönster fick stå öppna för att få in lite sval luft.

Sitter och dricker min sedvanliga kopp kaffe (dock något senare än vanligt, vågar inte dricka kaffe på tom mage nu). Minstingen tittar på Djungelboken och störstingen leker med bilar o traktorer =) 
Det blir en hemmadag idag igen, magen är bättre men inte riktigt bra än.

Ska nog försöka att få fram ACn idag tror jag, för det verkar bli en lika fin dag idag oxå =).


Hjälp, jag ska föda barn...nuu...hur gick det här till???

...nä ok, jag drömde bara och det var visst magen som gör ont...kl 1 på natten började det och höll på hela natten, med magknip o dassbesök stup i kvarten... Var helt färdig på morgonen när vi skulle upp, så det var bara att ringa dagis o skola och berätta att vi inte skulle dyka upp idag, utan vara hemma.

Men man ska nog inte klaga, för sämre dagar/väder finns det ju =) satt ute med barnen från kl 10. mycket enklare när de är ute och leker för då kan jag sitta mer och ändå vara med i deras lek i tex sandlåda o dyligt. och som ett litet plus blir man ju lite mindre blåvitaktig i hudfärgen på kuppen ;)

Har kännts rätt ok på dagen iaf, men lite moligt till o från, lite mera till nu på kvällen igen tyvärr, hade 38 grader nu på dagen så nån liten bakterie verkar florera trots allt, hoppas natten blir lugn iaf, har svårt att vara hemma från skolan för länge, man missar massor på en dag bara eftersom det är så intensivt... =(

Nu är det dags att försöka gå upp o sova i värmen...piuh...det är 28,4 grader inne här nere och då kan man lätt plussa på ett par grader på övervåningen... kan tippa 30-31 där uppe... Det är nog dags att leta fram ACn nu...

Lillskiten fyller 2 år idag!! =)

Vad tiden går fort, tyckte inte att det var så länge sen han kom till världen i en rasande fart ;) och idag fyller har 2 år (tycker fortfarande att han är min lilla bäbis).

Vi firade honom redan i söndags, men de fick varsitt paket imorse med, varsin liten badbåt med jetmotor.... glada miner blev det och jag fick lova dyrt och heligt att de skulle få bada på kvällen, tyvärr blev jag sen hem från skolan, men farmor var så snäll och ombesörjde den saken. Sen fick jag ivriga recensioner när jag kom hem om hur fort de åkt hur högt de låtit osv osv osv =)

Nu ligger de o sover, de har blivit jätteduktiga på att somna själva, efter att man läst saga, pratat liten stund och nattat =) jätteskönt för mig som hinner med lite mer här hemma då =)

Nu ska jag gå ut och natta tottarna oxå, sen blir det lite plugg och sen nattning för mamman med... Natt, natt!!

Pluggar, pluggar o pluggar

naglarna o hudens uppbyggnad, sjukdomar, produkter, behandlingar...just nu snurrar det bara runt i huvudet... hoppas det hinner lägga sig på plats till fedag nästa vecka då vi har prov...teoretiskt på fm o praktiskt på em. huuuu... var det tvunget att lägga provet just på fre den trettonde oxå...bådar inte gott ;)

Har haft lite kalas för lilleman i helgen, han fyller 2 år imorgon den lilla skiten ;) blev inget stort eftersom vi har så mkt nu omkring oss men trevligt ändå =)

Usch, vet inte vad som har hänt med vädret, man har glömt att vi precis bara gått in i maj, och redan har man fått vänja sig vid värmen. Men nu är det ruggigt igen och nyss regnade det en skvätt när jag tittade ut genom fönstret. Brr. tom så storplutten frös när han vaknade imorse och det brukar inte höra till vanligheterna.

Blir åter en hektisk vecka med skola, plugg, hovslagare o allt så vi får se om jag hinner skriva.


RSS 2.0