En Hubbe Hubbelito

 
Jo, han kan ibland vår lilla rackare till hund. Som sagt tur att han är så himla söt annars hade han varit billig på Blocket nu. ;)

Long time no see....

Men va f.., nu får man skärpa sig, det var ju evigheter sen jag skrev sist, och sååååååå mycket har hänt. Bara att beta av för att hinna ikapp då. ;) Kanske blir mycket hästprat nu framöver för det är nästan det enda som lyckas cirkulera bland sågspånet uppe i roten just nu ;) men det är härligt, känner mig lite som barn på nytt faktiskt.

Jo, lite nytt har hänt sen sist, Storkillen går i ettan, lillkillen på stooora avdelningen på dagis, skulle egentligen skicka in honom i ettan oxå då han sitter och hjälper storebror med läxorna utan problem ;) eller ja hjälper och hjälper, storebror sitter sällan länge innan han är klar, man behöver egentligen bara klargöra vad det går ut på så är han klar i ett nafs ;). Båda trivs men vi har haft lite trubbel med lämningar i skolan men det kan vi ta upp mer senare.

Vi har fått två nykomlingar här på gården =), och två har försvunnit :( . Gammelkatten Fritz lämnade oss i februari i år, han somnade in här hemma 18 år gammal, ej sjuk, bara gammal. Jätte-jättejobbigt men ändå väntat då han tacklat av mycket de sista åren, saknar honom väldigt mycket, men är tacksam över att vi ändå fick en så lång och bra tid tillsammans, men jag väntar fortfarande på att han ska komma tassande när jag öppnar en konservburk :/.
Bowen har hittat en ny familj som han har varit hos på prov sen i somras, det har funkat jättebra och jag är sååå otroligt glad att han har hamnat på ett så bra ställe där de förstår honom och hans små egenheter samt att han blir riden ofta, det gillar han. :) Men visst, han fattas här, men man får inte vara självisk.

Istället har en liten dam som heter Ayla, 6 år gammal arabhäst,hittat hit och förgyller vår tillvaro med sin existens, hon är faktiskt ganska så lik Bowen i mycket, men lite lugnare i ridningen och framförallt stadigare på sina fötter och det passar mig bättre. ;)

En liten Hubbe, blivande jakthund på 5 månader, gråwachtel, har också hittat hit och fyller våra dagar med ...ja... bus. Söt som socker är han iallafall och det är nog tur det annars skulle han nog kunna vara billig på Blocket både titt som tätt. ;)

RSS 2.0