Knoddarna leker för fullt...

Här är det fullt ös nu på morgonen =)de har fått lite välling för bara en liten stund sen, få se om de kan behålla det så ska de få lite mer om en liten stund. De verkar faktiskt redan bättre. Nu har det inte varit nåt sen igår fm. Lillfisen är så rolig, nu säger han jaa istället för bara aa, det låter så gulligt för han säger det med lite eftertryck =) Igår var Storplutten en riktig hjälpreda, han hjälpte mig att hämta saker, plockade upp ett rån som lillfisen tappat med smösidan ner såklart, då gick han o hämtade papper och torkade så noggrant så noggrant. =) Han har börjagt hämta mjölk eller saftkannan ur kylen själv och häller i glas och ställer in igen =) han går med jämna mellanrum och skakar sin soffkudde ute på trappen, får ju inte vara något hundhår på minsann ;) Nu kan han dessutom öppna de tröga barnlåsen till soppåsen under diskbänken och är noga med att gå och slänga papper han torkat sig med om munnen och dyligt =) sååå gooo. Hade bara önskat att han var lika noggrann på sitt lekrum, där saker ligger över hela golvet, ska faktiskt göra ett test någon gång, efter att vi städat och ta kort var femte minut för att verkligen se hur fort det ser likadant ut igen ;) Fsat de är ju två som leker där inne så det går fort att dra fram, och ibland undrar jag om det inte är just det som är det roligaste, att ta fram stora billådan och bara..välta den upp och ner på ett helt tomt golv ;)

Det är iallafall skönt att de är bättre.

Verkar bli en fin dag idag med, men det har varit kallt inatt. Igår var det riktigt smältväder här, synd att man inte kunde vara ute så mycket, Storplutten var ute och lekte en stund, är ju så roligt att leka med vatten. =) snart kanske vi kan se marken lite, har sett att det börjar att lysa igenom på vissa delar av vägen, men skridskobanan är kvar.. tyvärr, igår halkade jag där trots att jag hade broddar på skorna...men jag ramlade inte iaf.

Om knoddisarna mår bättre idag så ska vi försöka vara ute en stund på em så kanske man kan sitta o sola en stund på gammelstugans trapp, det är underbart att sitta där när solens stålar börjar värma.


Kommentarer
Postat av: Jane

Jag vill oxå sitta på din gammel trapp!!!!!!

Avundsjuka kramar / Moster Dilldill...

2011-03-15 @ 15:28:00
URL: http://blogg.amelia.se/janes/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0