Blåsig lördag...

Idag är det fint, men blåsigt satt en liten stund vid gammelstugan, men när solen gick i måln så blev det lite ruggigt det var inte som i torsdags. Stalltjänsten är gjord och mer ved inhämtad och eldning påbörjad. =) Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskinen går för fulla muggar och det luktar gott i hela huset av sköljmedel =).

I hjärnan snurrar en låt hela tiden och det är vinjetten till bananer i pyjamas, knoddarna fick en dvd med dem igår när vi var och handlade mat. Känns som jag mycket hellre skulle vilja ha en annan låt, ja... nästan vilken som helst egentligen på repeat i huvet faktiskt.

Nya gardinerna till sovrummet är oxå uppsatta eftersom jag hittade stänger till panelgardiner igår, det har varit slut överallt. Så det är lite pyssel på g. Har kollat upp lite på nätet oxå till kommande projekt =). Ikväll har jag tänkt att måla lite mer och testa en ny gele, som är superbra för oss nagelbitare, när man gör nagelförlängning och vill förlänga nagelbädden =) hoppas det funkar och blir fint. Ska bli spännande att se.

Lillfisen var superlycklig över att få leka med smältvattnet ute, stod med två spadar och plaskade med både händer och fötter =) Skönt att kunna vara ute mera nu. Längtar verkligen efter våren nu, fast först ska man igenom en period som är lite dryg, med alla blöta och smutsiga utekläder som kommer att hänga på tork i hela huset. =(

Igår var det fredagsmys som började med att vi åt tacos och det tyckte båda knoddarna jättemycket om och åt jättemycket =) sen blev det lite godis, chips och salta pinnar framför tvn som matade ut avsnitt efter avsnitt med Bananer i pyjamas och storplutten var bara tvungen att dansa varenda gång vinjetten gick igång... haha han såg så rolig ut =) lillfisen var strängt upptagen med en tablettask han hade fått men kunde sträcka sig så långt som att headbanga lite och sträcka upp ena näven i luften ett par gånger...haha...han såg ut som en rockers. De såg bara för roliga ut =).

Kattrackarn, den grå, bröjar vilja vistas mer ute nu, ja, faktiskt gammelkatten oxå (om en promenad från ena dörren till den andra räknas) =) .
Men inatt sov kattrackarn ute hos hästarna. Han måste ha smugit in igår när jag var ut och släppte in hästarna. Han kom ut sömndrucken när jag skulle släppa ut hästarna imorse, men han verkade glad, så det har nog int gått någon nöd på honom heller. Sen följde han med mig och vovve på promenad i morgonsolen, det var riktigt mysigt.

Vovve har blivit lite bättre i benet, men vi har börjat ge honom medicin, så det kan vara därför han är bättre. Tar iallafall det säkra före det osäkra och har honom alltid i koppel så fort vi går utanför dörren. På promenader är han oftast kopplad ändå men på gården får han ju springa fritt, men nu när det är så här halt och med hans mentalitet (busa, hoppa och springa tills man inte kan stå längre) så känns det säkrast att ha honom kopplad eftersom han är betydligt lugnare då.

Kommentarer
Postat av: Jane

Bananer i pyjamas dom stojar och står på!

Haha! Dom har varit i mitt huvud många gånger när mina barn var små.

Ska bli spännande och höra vad du tycker om nya gele`n

Aldrig fick man se någon bild på gardinerna!!!!!!

Kramar i massor / Moster Dilldill

2011-03-05 @ 22:29:50
URL: http://blogg.amelia.se/janes/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0