Brrr!!!

Idag är jag lite fryssen, man vänjer sig alldeles för fort vid värme =) Idag var det -2 när jag åkte med knoddarna till dagis. Gick fint o lämna idag med =) men fy vad det blåser kallt idag.... håller på att elda nu lite knepigt bara för veden är snäppet för lång så de går bara in på snedden, vilket innebär att jag inte kan slänga in så mkt åt gången...prutt...får springa oftare istället.

Snart ska jag hämta knoddarna igen och sen åker vi in till lilla stan, där ska vi träffa farmor och fika sen ska jag iväg på ett info möte ang att starta eget =) ska bli spännande...


Hoppas det här funkar, har aldrig lagt in något youtubeklipp tidigare så jag har ingen aning om jag gör rätt men jag testar iallafall. Helhäftigt klipp på airbrush design på naglar...blir ju bara sååå fint =)

http://www.youtube.com/watch?v=9z7TyRJZ4mE

Hmm...hur får jag in rutan här i mitt inlägg??

Kommentarer
Postat av: Jane

Fy fan vad snyggt det blev!!!!

Helt otroligt.

Kramar i massor / Jane

2011-03-09 @ 16:15:46
URL: http://blogg.amelia.se/janes/
Postat av: Kort

Kram lillasyster...när du lägger in klipp så gå på "ändra redigerare", ny ruta, klistra in koden, gå tillbaka på "ändra redigerare", så kan du förhandsgranska och se om klippet kom med...funkar det inte så får vi höras av ;) kramar igen =)

2011-03-09 @ 18:28:02
URL: http://kort.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0